25n
25N
25N

L’Ajuntament de Torrent renovarà la pista de skate de l’avinguda Reina Sofia

La reforma forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, les actuacions derivades del superàvit de 2017

L’Ajuntament de Torrent renovarà la pista de skate de l’avinguda Reina Sofia
25/01/2019 -

L’Ajuntament de Torrent iniciarà pròximament les obres de renovació de la pista de skate de l’avinguda Reina Sofia, situada al costat del centre comercial Les Amèriques. La renovació completa d’esta infraestructura esportiva forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), les actuacions que el consistori està posant en marxa amb els fons disponibles del superàvit de 4,6 milions d’euros amb que es va tancar l’exercici 2017. La nova pista de skate, amb una inversió pròxima als 150.000 euros, “és la resposta a les reivindicacions dels seus usuaris, que han plantejat nombroses propostes de disseny al consistori en funció de les seues necessitats”, segons la regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín.

Pista de patinatge de Parc Central

La renovació de la pista de skate s’uneix a la remodelació d’una altra infraestructura per a les patinadores i patinadors. En les pròximes setmanes està previst que arranquen els treballs en la pista de patinatge de Parc Central que duplicarà la seua grandària i passarà dels actuals 450 metres quadrats fins a una superfície practicable de 900 metres quadrats. En este cas, la inversió, de prop de 49.000 euros, procedeix del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 11 =

museo prehistoria
museo prehistoria