25n
25N
25N

Torrent renova la xarxa d’aigua potable en el carrer del Mestre Granados

Torrent renova la xarxa d’aigua potable en el carrer del Mestre Granados
02/11/2017 -

Les obres reduiran pèrdues i milloraran la qualitat del servei al ciutadà amb la substitució de les canonades antigues amb freqüents avaries per altres de nova generació

L’Ajuntament de Torrent i Aigües de l’Horta han iniciat la renovació de la xarxa d’aigua potable en el carrer del Mestre Granados. Les obres permetran millorar l’eficiència de la xarxa i la qualitat del servei al ciutadà. Açò s’aconseguix amb la substitució dels trams més fràgils de la xarxa, que concentren un major nombre d’avaries a causa de la seua antiguitat i estat, per canonades de nova generació amb materials de primera qualitat.

“Amb esta renovació de la xarxa d’aigua potable seguim la línia d’actuacions que estem duent a terme per a oferir un servei d’aigua potable de major qualitat a la ciutadania i per tant, contribuir a una millor qualitat de vida a Torrent”, indica la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

“Es preveu que les actuacions acaben esta mateixa setmana amb l’objectiu de reduir les molèsties que es puguen ocasionar a la gent que viu a la zona”, indica el gerent de la companyia gestora del cicle integral de l’aigua, Salvador Santamaría.

En concret, esta actuació preveu la instal·lació de 100 metres lineals d’una canonada de fosa dúctil DN 80 de diàmetre en la vorera, amb la instal·lació de 18 noves connexions de servei d’aigua domiciliàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =