25n
25N
25N

Torrent renova la flota de vehicles de TorrentBus i modifica els seus itineraris en el Mes de la Mobilitat

Torrent renova la flota de vehicles de TorrentBus i modifica els seus itineraris en el Mes de la Mobilitat
14/09/2016 -

L’Ajuntament de Torrent continua apostant per la mobilitat sostenible i, per això, ha organitzat diferents activitats i tallers junt amb associacions locals compromeses amb el Medi Ambient com el Col·lectiu Soterranya durant el Mes de la Mobilitat.

Al llarg d’este mes dedicat a la mobilitat sostenible, la delegació de mobilitat de l’Ajuntament ha volgut oferir més servicis de transport públic i activitats de conscienciació social que fomenten activitats més ecològiques i sostenibles, intentant aconseguir que els veïns i veïnes de Torrent mantinguen un estil de vida que afavorisca al medi ambient reduint les màximes repercussions negatives, quant a mobilitat es refereix.

José Antonio Castellet, regidor de Mobilitat, assenyala que “hem incidit en les alternatives al transport privat per la contaminació en excés que genera. S’ha posat a disposició dels veïns i veïnes de Torrent activitats que fomenten l’ús de la bicicleta i millores en els servicis de transport públic, un tipus de mobilitat menys nociva per al medi ambient”.

És per això que, amb motiu de la setmana de la mobilitat, del 16 al 24 de setembre el servici TorrentBus serà gratuït per a tots els veïns i veïnes de la ciutat (des de l’1 de gener d’este present el servici ja és gratuït per a jubilats, estudiants, parats i discapacitats) . Esta mesura s’emmarca dins del pla per a reorganitzar el servici públic que va ser presentat en la Setmana de la Mobilitat del passat any. A més els veïns i veïnes del municipi el dia 22 de setembre en la plaça de les Corts Valencianes podran assistir a la presentació de la renovació de la flota de vehicles urbans i de les noves línies del TorrentBus, unes millores que afavoreixen la qualitat de vida i mobilitat de tots torrentins. La modificació de les línies del TorrentBus es realitzarà sobre les línies Roig i Verd (n º1 i 2) , sent un dels objectius d’esta modificació facilitar l’accés als col·legis a estudiants i familiars.

El divendres 23 de setembre, abans de la bicitapa, es farà una demostració de cotxes elèctrics per a totes i tots aquells que els interesse el nou model d’automòbil que ja està present en molts països d’Europa i a poc a poc està arribant al nostre país, mentre que el dia 25 es presentarà el projecte Ecomarxa del projecte de l’IES La Marxadella, on s’exhibiran vehicles ecològics i eficients.

Els dies 18 i 25 de setembre es produirà el tancament als automòbils del primer tram de l’Avinguda al Vedat des de les 9:00h del matí on es realitzaran diferents activitats per a tots els públics.

Pot consultar la programació completa en l’enllace següent:
http://www.torrent.es/torrentPublic/docroot/repositorio/Agenda/2016/1209_mobilitat/Mobilitat%20mupi%202016.pdf

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =