caixa popular

Torrent registra les millors dades d'ocupació des de 2008

La ciutat ha disminuït la taxa de desocupació considerablement, situant-se en un 21,7% enfront d’un 29,80% en 2013

Torrent registra les millors dades d'ocupació des de 2008
03/08/2017 -

La ciutat de Torrent ha registrat un descens en la taxa d’ocupació en el mes de juny de 2017, situant-se en un 21,7% i aconseguint aconseguir una de les millors dades des de l’any 2008. L’ajuntament, seguint amb la seua labor per a reduir l’atur en la ciutat, està duent a terme una sèrie de mesures per a fomentar l’ocupació entre la ciutadania, com per exemple totes les accions formatives o d’assessorament realitzades des de l’empresa municipal Idea’t, la Llançadora d’Ocupació o la Borsa d’Ocupació Social creada pel mateix consistori.

Segons dades oferides pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), l’any 2008 la ciutat va registrar un 17,63% de taxa d’atur amb 6.361 aturats. Des d’eixe moment l’atur va ser pujant fins a aconseguir una xifra màxima del 29,80% l’any 2013 i 10.888 aturats registrats. No obstant això, enguany la xifra ha descendit significativament a 7.960 aturats amb un 21,7%, per sota de la barrera dels 8.000 (assoliment este que no s’aconseguia des de 2008), la qual cosa fa que la situació de l’ocupació siga totalment positiva i que vaja millorant progressivament al llarg d’enguany.

A estes xifres positives se suma l’increment d’afiliats a la seguretat social amb 18.319 enfront dels 15.905 l’any 2013. També ha descendit la xifra d’aturats en el sector de menors de 25 anys, situant-se en un 8,87%.

El regidor de Recursos i Modernització i alcalde en funcions, Andrés Campos, ha assenyalat la importància d’aconseguir esta xifra tan important en la taxa d’atur, ja que “des de l’ajuntament continuem treballant en la creació i foment de llocs de treball per a tots els ciutadans i ciutadanes, així com accions formatives perquè tinguen més possibilitats de trobar treball. Però seguim sense estar satisfets, ja que és el problema més apressant i de major preocupació per a la ciutadania i per al govern socialista de Torrent, però és important saber que les mesures locals van en la bona adreça i a poc a poc es va notant el seu efecte positiu en les famílies”, ha assenyalat el regidor.

Mitjançant els programes municipals, autonòmics i estatals oferits per l’ajuntament, s’han beneficiat un total de 118 persones, dels quals 40 s’han contractat a través de la Borsa d’Ocupació Social, perquè persones aturades i que es troben en situació d’exclusió social puguen incorporar-se en el mercat laboral.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats