25n
Orgull
Orgull

Torrent, referent en gestió de tota Espanya

La ciutat és una de les cinc de tota Espanya en execució dels EDUSI

Torrent, referent en gestió de tota Espanya

Torrent torna a ser un referent en gestió de tota Espanya tant en execució com en la mateixa gestió. D’aquesta forma, la ciutat és un referent en execució dels EDUSI i ja pot presumir de tenir el primer projecte executat al complet en els pròxims dies. Així, ens ha avançat l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, en el desdejuni amb mitjans de comunicació.

Un dels principals objectius del final de la legislatura és continuar amb el full de ruta del consistori i amb el programa de l’equip de l’alcalde. Així, la gestió continuarà sent un dels referents de l’equip com ho ha sigut durant els 3 anys de mandat i els ha permés tancar amb superàvit per l’eficiència en la gestió.

Entre els projectes que l’alcalde ha avançat, destaca sobretot el nou centre de Salut del Parc Central. Es tracta d’una iniciativa que “contribuirà a la millora de la qualitat de vida de torrentins i torrentines amb un servei de proximitat, ja que el nou centre permetrà la descongestió del mapa sanitari de la ciutat, especialment dels centres del Vedat i Pintor Ribera”, ha indicat l’alcalde Jesús Ros.

Detalladament, el nou centre de Salut se situarà en el carrer Mont-real. Disposarà de dos accessos, té unes mesures aproximades de 1.200 m2, inclou places de garatge vinculades i amb un cost de 437.600€

Nou pas per al Palau de la Justícia de Torrent

En la mateixa línia, el consistori també ha adjudicat la redacció del projecte de reurbanització de la parcel·la M-34 de Parc Central on se situarà el nou Palau de la Justícia de Torrent. “La millora d’unes instal·lacions obsoletes, així com la modernització i l’agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat” destaca l’alcalde Jesús Ros.

Des del consistori segueixen amb el compliment del programa electoral i de la mateixa manera amb projectes a mitjà i llarg termini per a seguir figurant entre les ciutats més destacades per la seua gestió. En aqueix sentit, el mateix alcalde Jesús Ros ha assenyalat que l’ajuntament no ha gastat ni un euro a finançar-se a través de crèdits bancaris.

A 9 mesos de la fi del mandat, el consistori de Torrent contínua treballant per a avançar amb tots els projectes en marxa i ens esperen uns mesos també amb una programació intensa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − dos =