25n
25N
25N

Torrent recupera el projecte de construcció d'una rotonda en Mas del Jutge

Torrent recupera el projecte de construcció d'una rotonda en Mas del Jutge
17/10/2019 -

L’Ajuntament de Torrent ha reactivat el projecte de construcció d’una nova rotonda en el Polígon Mas del Jutge, exactament en la intersecció de la carretera principal amb el carrer Sabaters, que connecte el polígon amb el Pont Blau, i que permeta circular en totes dues adreces als cotxes i camions que accedeixen des d’aquest.

“Amb la construcció d’aquesta nova rotonda es pretén facilitar el trànsit i augmentar la seguretat en un punt pel qual cada dia circulen un gran nombre de vehicles, donant resposta a una reivindicació dels empresaris i treballadors que diàriament tenen quefer use d’aquesta via”, explica l’alcalde Jesús Ros.

Per aquest motiu, el consistori va sol·licitar a la Diputació de València l’autorització per a utilitzar el projecte “Rotonda en l’encreuament del camí Mas del Jutge i C/ Sabaters de Torrent en la carretera CV-411 (S-445)”, que es va iniciar l’any 2011 i que, un any després, Diputació no va poder posar-lo en marxa perquè els terrenys necessaris “no estaven disponibles”.

La resposta ha sigut positiva per part de la Diputació, cedint el projecte perquè l’ajuntament puga iniciar els tràmits pertinents. D’aquesta forma, l’alcalde Jesús Ros ha expressat la intenció de l’equip de govern d’“estudiar el projecte per a actualitzar-lo a les necessitats actuals, així com dialogar i negociar amb les empreses que han de cedir part de les seues instal·lacions, que no són sòl públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + onze =