25n
Orgull
Orgull

Torrent realitza actuacions de millora en el CEIP Sant Joan Baptista

Amb una inversió de més d’un milió d’euros, vuit col·legis del municipi començaran el curs amb instal·lacions renovades i una millora energètica

Torrent realitza actuacions de millora en el CEIP Sant Joan Baptista
23/08/2019 -

Aprofitant el període vacacional, l’Ajuntament de Torrent està realitzant una bateria de millores en els centres escolars perquè l’alumnat comence el curs amb les instal·lacions renovades i en les millors condicions. A través de l’empresa municipal, Nous Espais, i emmarcat en el pla EDIFICANT, programa de millora dels centres públics docents finançat per la Conselleria d’Educació, s’estan duent a terme treballs de perfeccionament de l’eficiència energètica en el CEIP Sant Joan Baptista. Amb una inversió entorn dels 263.000 €, el col·legi millorarà l’aïllament per a contribuir en la reducció de despesa energètica, canviant les finestres de tot el centre (edifici de primària, infantil i administració).

Al mateix temps, s’estan desenvolupant altres actuacions en els col·legis: CEIP Lope de Vega, CEIP Sant Pasqual, CEIP Joan XXIII, CEIP El Molí, CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico Maicas i CEIP Antonio Machado. La inversió ascendeix a més d’un milió d’euros i està centrada en canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació de closos i millores en patis i pistes esportives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + onze =