25n
Orgull
Orgull

Torrent reafirma el seu compromís amb la mobilitat sostenible amb l'adquisició de sis motos elèctriques

La incorporació dels nous vehicles reduirà el consum de combustible i la contaminació

Torrent reafirma el seu compromís amb la mobilitat sostenible amb l'adquisició de sis motos elèctriques
26/07/2021 -

L’Ajuntament de Torrent continua amb el seu compromís de mobilitat sostenible amb l’adquisició de sis motos elèctriques. Quatre d’aquests vehicles aniran destinats a la Policia Local, mentre que els altres dos seran utilitzats pel Departament de Vies Públiques i el Departament de Mobilitat i Transport.

Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla de Vehicle Elèctric aprovat pel consistori per a fomentar una mobilitat sostenible, amb la reducció d’emissions de CO₂ i la substitució de la flota municipal per vehicles més nets i sostenibles. D’aquesta manera, s’aconseguirà millorar la qualitat de l’aire i disminuir la contaminació.

L’adquisició d’aquestes noves motos elèctriques té un import de 43.511,32 € i el contracte està cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER).

El regidor de Mobilitat i Transport, Raúl Clarament, ha destacat la importància de la implantació de vehicles sostenibles amb el medi ambient: “L’administració local és la primera que ha de donar exemple i un pas al capdavant amb polítiques de sostenibilitat per a avançar cap a una mobilitat que contribuïsca a conscienciar i millorar la qualitat de vida dels torrentins i torrentines”.

Amb aquest pla, que aposta per una Mobilitat Urbana Sostenible, l’Ajuntament de Torrent ha adquirit un total de 4 vehicles i 6 motos elèctriques. A més, ha instal·lat Punts de Recàrrega de Vehicles Elèctrics en diferents ubicacions de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tretze =