25n
25N
25N

Torrent reobrI els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció

Un equip de neteja i desinfecció reforçarà les tasques de neteja i desinfecció de parcs i zones esportives a l’aire lliure durant les pròximes setmanes

Torrent reobrI els parcs infantils reforçant la neteja i desinfecció
16/06/2020 -

Gronxar-se, tirar-se per un tobogan o pujar per una xarxa d’escalada són algunes de les activitats que poden realitzar els nens i nenes als parcs infantils amb l’entrada en vigor de la Fase 3 de la desescalada. Per això, l’Ajuntament de Torrent està reobrint d’una manera progressiva totes les zones d’oci per als més petits i petites de la ciutat que romanien precintats des que es va decretar l’estat d’alarma per la COVID-19 fa tres mesos.

Així, al llarg d’aquesta setmana es treballa en la neteja i desinfecció en aquests espais infantils, per a poder obrir-los de manera progressiva complint amb totes les mesures sanitàries i de protecció, fent un especial recalcament en les superfícies de contacte més freqüents com són les baranes, reposabraços, etc.

D’altra banda, també s’estan reobrint les zones esportives a l’aire lliure de Torrent. Les pistes de skate, patinatge, zones de workout o biosaludables són algunes de les zones que poden ser utilitzades pels torrentins i torrentines en la Fase 3. Però igual que amb els parcs infantils, l’equip de neteja està desenvolupant les tasques necessàries de desinfecció en tots aquests espais.

A més, s’ha organitzat un equip de neteja i desinfecció compost per tres persones, que es dedicarà exclusivament a reforçar les tasques de neteja i desinfecció periòdiques a tots els parcs infantils i zones d’oci.

Finalment, el consistori recorda que tant als parcs infantils com en les zones esportives a l’aire lliure és necessari seguir les normes d’higiene i desinfecció de mans abans i després de l’ús d’aquests espais, complir les mesures de distanciament social i la utilització de màscares a les persones majors de sis anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 5 =