caixa popular

Torrent posarà en marxa durant les festes els Punts Violeta

Es tracta d’uns espais segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+, que oferiran suport i orientació davant possibles agressions

Torrent posarà en marxa durant les festes els Punts Violeta
12/07/2018 -

Falta poc per a les festes patronals de Torrent, per això l’Ajuntament de Torrent ha presentat els Punts Violeta, uns espais segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+ en contra de les agressions sexistes i conductes masclistes i denigrants que pogueren donar-se al llarg d’aquests esdeveniments. Cada punt informatiu comptarà amb material divulgatiu, informatiu i preventiu, a més de voluntaris, voluntàries i dos professionals, amb formació en gènere, que orientaran i donaran suport a tots i totes que ho necessiten.

“Són espais segurs per a persones que han patit agressions per motiu de gènere o orientació sexual i oferiran informació per a previndre estes conductes i acompanyament professional”, ha explicat la regidora d’Igualtat, Encarna Lerma Besó. Els espais se situaran en el Rockejat, els dies 20 i 21 de juliol, el concert de Café Quijano, el 28 de juliol, i en la Gran Entrada Mora i Cristiana, el 29 de juliol. Estaran de manera visible i accessible perquè tots i totes puguen veure’ls. Els espais segurs contindran material didàctic aportat pel departament de Polítiques d’Igualtat de la Dona de l’Ajuntament de Torrent i per les associacions Creu Roja, Soterranya i Alia.

Policia Local Torrent

En cas d’una possible denúncia durant les activitats, la Policia Local serà l’encarregada de recollir l’avís del professional o la professional del Punt Violeta. D’igual manera, “s’encarregaran d’identificar la persona agressora i acompanyaran la víctima al centre de salut, si fóra necessari, i posteriorment a la comissaria o al jutjat”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo.

També com a novetat, enguany es repartiran ens els principals esdeveniments ventalls amb el missatge “Respecta’m, no a les conductes sexistes”. Els palmitos lluiran a més a més les icones de la dona i de l’orgull LGTBI+. En el festival Rockejat, per la seua banda, es repartiran 10.000 gots amb un lema dirigit especialment als xics i xiques: “Este got és meu i el meu cos també. Stop agressions sexuals!”.

Cartel-moros-contra-masclisme-01

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 1 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018