caixa popular

Torrent implanta el nou programa de gestió integral policial

És una eina de treball potent i completa, mitjançant la qual la plantilla de la Policia Local de Torrent minimitzarà el temps de resposta en les actuacions i augmentarà l’atenció al ciutadà

Torrent implanta el nou programa de gestió integral policial
01/03/2018 -

Els i les agents de la Policia Local de Torrent han començat els cursos de formació, per a la implantació del nou programa de formació integral, VinfoPOL. El curs té una durada de 3 dies amb torns de matí i vesprada, i s’ha impartit en les instal·lacions de l’Hort de Trénor per un dels formadors de l’empresa.

El Programari de Gestió Policial VinfoPOL és un programa potent i molt complet, es caracteritza pel seu fàcil maneig, la qual cosa permetrà a la policia minimitzar el temps de resposta en qualsevol actuació i millorar l’atenció al ciutadà.

Per a tot açò, l’empresa ha realitzat un treball previ, en el qual ha tingut en quanta les necessitats de la localitat, per a centralitzar i agilitar totes les operacions diàries, tals com: novetats, atestats, quadrant i sol·licitud de llicències/permisos, ordres de servei, assignació de patrulles i tasques, control de magatzem, lliurament de vestuari, consultes i estadístiques, a més de consultar i importar dades de vehicles i titulars de la DGT, entre altres.

El regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, ha valorat positivament aquesta implantació “, ja que aquest programa està al nivell del qual necessita una de les millors plantilles policials de la Comunitat Valenciana, sempre per a millorar el servei i l’atenció dels veïns i veïnes de Torrent”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018