25n
25N
25N

Torrent posa en marxa un programa d'assessorament per a la creació i gestió d'empreses

20 persones rebran assessorament per a elaborar un pla de viabilitat d’un negoci

Torrent posa en marxa un programa d'assessorament per a la creació i gestió d'empreses
27/09/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, ha començat aquesta setmana al Programa de Formació i Assessorament per a Emprenedors “Gestiona amb èxit la teua pròpia empresa“, una acció emmarcada dins de l’EDUSI i cofinançada al 50% per fons FEDER de la Unió Europea. En aquesta primera edició del programa, 20 persones de Torrent rebran formació en diferents aspectes a tindre en compte a l’hora de posar en marxa i gestionar un negoci; alhora que participaran en sessions d’assessorament individualitzat per a elaborar el seu pla de viabilitat.

D’aquesta manera, “en finalitzar el programa, els participants disposaran d’eines, habilitats i coneixements necessaris per a materialitzar les seues idees en negocis competitius i amb futur”, va destacar la regidora de Formació per a l’Ocupació, Marina Olivares, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda als participants en el curs.

Igualment, durant el mes de setembre s’han desenvolupat altres tallers com el curs d’ofimàtica impartit en les instal·lacions de Beta Formació, finançat pel consistori. D’altra banda, vint persones també han iniciat la seua formació, que consistirà en 125 hores teòriques-pràctiques amb pràctiques no laborals en empreses, amb el curs “Activitats auxiliars de magatzem”, de Cambra València.

Al mateix temps, durant el mes de setembre es va realitzar el taller “Feix que et contracten en una entrevista de treball”, dirigit a les persones que estiguen buscant ocupació i vulguen conéixer tècniques per a ajudar en el procés de cerca d’un treball.

Pròximes activitats

Durant el mes d’octubre, Idea’t posarà en marxa el taller “Habilitats digitals per a la cerca d’ocupació” amb l’objectiu de desenvolupar les competències digitals i aprendre a manejar els recursos i eines TIC’s. Les inscripcions en IDEA’T, carrer València, 42, o trucant al telèfon 96 111 18 68.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

CCCC
torrent