25n
25N
25N

Torrent posa en marxa el programa 100% Comerç de Torrent

La iniciativa, mitjançant descomptes i promocions, pretén incentivar el consum local i de proximitat

Torrent posa en marxa el programa 100% Comerç de Torrent
08/05/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, aquesta desenvolupant la campanya 100% Comerç de Torrent; una iniciativa per a fomentar la venda en els comerços locals. D’aquesta manera, les persones que realitzen les compres el divendres 10 i dissabte 11 de maig, rebran una targeta regale del 15% de descompte, que podran aplicar en compres des del 13 al 18 de maig.

La campanya, que es divideix en diferents fases, es va posar en marxa el mes passat. Les compres realitzades durant els dies 13 i 14 d’abril van tindre un 20% de descompte en la segona unitat. “Tractem de donar a conéixer la qualitat, l’atenció personalitzada i la varietat de productes que tenim en els comerços de Torrent”, ha assenyalat el regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos.

Igualment, entre els avantatges d’aquestes promocions també es troben les d’oferir descomptes, premis i regals en dates concretes al llarg de l’any. A més, els clients que celebren el seu aniversari rebran un descompte del 10% en la compra que realitzen en qualsevol dels establiments participants, tant el dia del seu aniversari com l’anterior i posterior a aquest.

Idea´t també ha presentat aquesta setmana dos cursos per a realitzar durant el mes de juny. D’una banda, el taller d’Intel·ligència Emocional, que forma part dels entrenaments intensius, individuals i grupals als aturats. A través del coaching es tractaran eines com la gestió de la seua pròpia marca personal i l’anàlisi del seu CV per a localitzar les fortaleses i pal·liar les febleses. Aquest curs es realitzarà del 3 al 6 de juny. D’altra banda, el taller de Formació d’habilitats digitals – cerca d’ocupació online orientarà sobre la cerca activa d’ocupació i, fins i tot, la gestió telemàtica de tràmits administratius. Des del 10 al 14 de juny. Les inscripcions de tots dos cursos poden realitzar-se en Idea’t, carrer València, número 42.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

museo prehistoria