caixa popular

Torrent presenta la segona fase del programa formatiu INICIACTIVA’T

Torrent presenta la segona fase del programa formatiu INICIACTIVA’T
07/02/2018 -

El projecte, subvencionat pel Fondo Social Europeu per a fomentar l’Ocupació Juvenil, compta amb quatre itineraris formatius en administració d’empreses, community manager, docència en formació professional i vendes

Aquest matí s’ha presentat la segona fase del programa formatiu INICIACTIVA’T. El passat dos de febrer es va tancar el termini d’inscripcions per a la primera edició d’aquest projecte amb més de 100 inscrits, 90 dels quals formaran part d’aquest programa destinat a joves menors de 30 anys que desitgen obtenir la certificació de formació bàsica.

La novetat del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil (POEJ) INICIACTIVA’T 2 ha sigut la inclusió de nous itineraris de major nivell formatiu per a facilitar l’accés al mercat laboral dels participants. Aquesta edició està composta per quatre itineraris integrats, destinats també a joves menors de 30 anys i inscrits en el programa de Garantia Juvenil però amb formació universitària, formació professional o amb certificació en Batxillerat.

L’edil de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha puntualitzat que amb INICIATIVA’T 2 “ens dirigim a un altre segment de joves que cerquen ampliar el seu currículum, de manera que aquesta edició es basa en una formació més especialitzada”.

Tant la formació específica com la transversal s’ha seleccionat tenint en compte les necessitats locals generadores d’ocupació detectades per l’Ajuntament de Torrent i, per tant, adequades als requeriments de les empreses que ofereixen ocupació.

A més, fomenten la formació en idiomes i en noves tecnologies donada la incidència positiva que té aquesta formació en la millora de la ocupació de les persones i sobretot en la incorporació dels joves al mercat laboral actual. El programa compta amb els següents itineraris que integren en la seua programació pràctiques professionals en empreses del sector:

Nom de l’itinerari
Itinerari A. Administració d’empreses
Itinerari B. Community Manager
Itinerari C. Docència formació professional per a l’ocupació
Itinerari D. Vendes

El programa, subvencionat pel Fondo Social Europeu per a fomentar l’Ocupació Juvenil i valorat en 374.389,64, té una durada de sis mesos i compte en aquesta edició amb una gran novetat: els 60 beneficiaris rebran una beca d’1.500 euros amb l’objectiu d’incentivar la formació oferint els recursos bàsics necessaris. Cada itinerari inclou, per tant, una ajuda econòmica als participants de 250 euros per cada mes de durada dels itineraris.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC