caixa popular

Torrent posarà a la disposició dels veïns un nou pàrquing públic gratuït

El solar de la calle Montgó se transformarà en un aparcamiento para 32 vehículos

Torrent posarà a la disposició dels veïns un nou pàrquing públic gratuït
01/06/2017 -

Torrent comptarà amb un nou pàrquing públic que ha de pal·liar els problemes d’estacionament en la zona baixa de l’Avinguda i nucli antic. L’Ajuntament ha atés la sol·licitud dels propietaris d’un solar situat en el carrer Montgó, que van iniciar fa alguns mesos el procediment per a la cessió del mateix i la seua conversió en un aparcament públic gratuït que facilite l’estacionament de vehicles als veïns i veïnes i comerciants de la zona.

Per a açò s’adequarà el solar transformant-ho en un pàrquing que comptarà amb una capacitat d’estacionament d’entre 30 i 32 vehicles en posició de bateria.

Les obres, que havien d’haver-se iniciat ja, han sigut postergades en dues ocasions pel consistori, ja que el lloc comptava amb una colònia felina que ha sigut traslladada -després d’aplicar la regidoria de Benestar Animal el mètode CES (Captura, Esterilització i Solta)- este mateix matí a una nova ubicació amb major salubritat fora del nucli urbà, en col·laboració amb diferents protectores de la ciutat.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris