caixa popular

Torrent posa en marxa el dispositiu de seguretat amb motiu de les seues Festes Patronals

L’operatiu consta de més de 65 efectius de la Policia Local durant cada dia, uns 30 voluntaris de Protecció civil, i per part de Creu Roja hi haurà de forma permanent una ambulància

Torrent posa en marxa el dispositiu de seguretat amb motiu de les seues Festes Patronals
21/07/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’àrea de Seguretat Ciutadana, ha preparat un any més el dispositiu de seguretat per a les Festes patronals, en les quals intervindran més de seixanta efectius, cada dia, de cossos de Policia Local.

L’operatiu de seguretat, que actua de forma coordinada, ha començat a funcionar des del mateix dia 14 i, cada dia, estaran repartits per la ciutat els diferents equips de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, que centraran el seu treball a garantir l’ordre públic i la seguretat ciutadana.

Dita operativa consta de més de 65 efectius de la Policia Local durant cada dia, uns 30 voluntaris de Protecció civil, i per part de Creu Roja hi haurà de forma permanent una ambulància en la Plaça de la Llibertat.

Són xifres molt positives per a estes dates segons manifesta l’edil responsable d’esta àrea, José Antonio Castillejo, que al seu torn valora “la implicació i el compromís del conjunt de voluntaris tant en l’època de festes com durant tot l’any”.

S’ha tractat amb especial interés el tema dels focs artificials, per al qual, des de Protecció Civil, s’ha elaborat un minuciós Pla de Seguretat i Emergència.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats