25n
25N
25N

Torrent posa les ‘Mans al Riu’ a favor de la conservació del Medi ambient de la ciutat

Torrent posa les ‘Mans al Riu’ a favor de la conservació del Medi ambient de la ciutat
04/04/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, juntament amb Aigües de l’Horta, s’ha sumat enguany a la neteja de residus “Mans al Riu”, que des de l’any 2010 organitza regularment la Fundació Limne amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius i barrancs.

Esta activitat ha aconseguit enguany la participació dels municipis d’Alboraig, Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d’Asnar, Alzira, Borriana, Bunyol, Canals, Cullera, Elx, Gata de Gorgos, Guadassurar, l’Eliana, Llombai, Muro d’Alcoi, Olba, Paterna, Pego, Riba-roja de Túria, Sueca, Vila d’Agres, Xeraco i Torrent on, com ha indicat la regidora de Medi ambient, Inma Amat, “el nombre de veïns i veïnes que han col·laborat ha sigut alt tenint en compte que és la primera vegada que es realitza esta activitat. La col·laboració ciutadana en la conservació del Medi ambient és fonamental i esperem rebre a més torrentins en les pròximes edicions”.

“Mans al riu” va ser una activitat de caràcter lúdic i sobretot didàctic, on els voluntaris que van acudir ahir al matí al Barranc de l’Horteta van aprendre els diferents tipus de reciclatge a més de conéixer els mitjans que hi ha avui dia per a gestionar els residus. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat de l’equip de govern, no va voler perdre’s esta cita i va destacar “la importància de la unió de tots els veïns i veïnes de Torrent en esta activitat, comprometent-se activament amb el Medi ambient a més de passar una estona lúdica amb els altres veïns de la ciutat”.

Els voluntaris i voluntàries van pentinar la zona, repartits en diferents grups de manera que van reciclar els diferents residus en paper, plàstic i envasos, residus orgànics i altres residus -com a aparells electrònics o pneumàtics-. Es van arreplegar un total d’1.000 kg de residus que es van dipositar en un contenidor de 20 metres cúbics i 40 pneumàtics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =