25n
25N
25N

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables
15/09/2020 -

Amb la finalitat de millorar el servei de recollida de fem i facilitar la separació en origen, l’Ajuntament de Torrent posarà en marxa el procés participatiu del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables. Es tracta d’una iniciativa perquè entre tota la ciutadania s’aconseguisquen els objectius de reciclatge que marca la normativa de residus en vigor recollint i atenent les propostes dels veïns i veïnes.

Des del consistori es considera primordial que els col·lectius locals participen en el disseny de millores en el sistema actual, atés que la seua visió és fonamental en l’hora de definir els aspectes rellevants que facen que el sistema dissenyat siga efectiu, eficient i adequat per a totes i tots.

Per això, es realitzarà una primera sessió informativa que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament el pròxim 22 de setembre a les 19 h. Per a respectar les mesures de seguretat necessàries per la COVID-19, és necessària la inscripció prèvia.

El projecte continuarà el 6 d’octubre amb una sessió participativa a la sala de cívica de l’Antic Mercat, després de la qual s’obrirà un període de participació online des del 7 d’octubre fins al 7 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

museo prehistoria