25n
25N
25N

Torrent posa en marxa la bàscula municipal

La iniciativa dóna servei als agricultors i industrials, però també a qualsevol usuari que el necessite gràcies al sistema moneder self-service

Torrent posa en marxa la bàscula municipal
26/12/2019 -

L’Ajuntament de Torrent ha posat en marxa la bàscula municipal situada en el polígon industrial del Mas del Jutge. La iniciativa, finançada amb les ajudes concedides per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), “dóna resposta a la necessitat de pesatge dels agricultors i industrials de la ciutat, que requerien una bàscula amb aquestes característiques”, ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat. Igualment, el servei està obert a l’ús de qualsevol persona que el necessite, utilitzant un sistema moneder self-service.

Amb una capacitat de pes de fins a 60.000 Kg i una inversió del voltant de 90.000 €, el projecte converteix a Torrent en una de les poques poblacions que té una bàscula pública d’una envergadura i tonatge tan alt.

Camions de recollida de fem

Així mateix, amb la creació de la bàscula es podrà dur a terme el pesatge dels camions de recollida de fem. Mitjançant un sistema de targetes col·locades en els vehicles s’identificarà als camions que es pesen, de manera que no serà necessària la presència d’una persona permanentment controlant el procés. D’aquesta manera, la bàscula, que estarà connectada amb l’ajuntament, transmetrà tota la informació a un PC.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − dos =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent