25n
Orgull
Orgull

Torrent participa en la quarta edició de Viles en Flor

Torrent participa en la quarta edició de Viles en Flor
23/07/2021 -

Un any més, en la seua aposta per la potenciació dels espais verds urbans, la gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana, Torrent es presenta a Vils en Flor.

Aquest programa és una iniciativa d’ASFPLANT (Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana) els objectius de la qual són promoure la protecció i millorar els espais verds dels municipis de la Comunitat Valenciana.

Enguany el programa celebra la seua quarta edició i Torrent ja ha sigut valorada per a la gala d’enguany. Dijous passat al matí va tindre lloc una reunió a l’Ajuntament amb el jurat, on es va presentar la memòria de participació en la qual es destaquen les noves actuacions en jardineria i medi ambient de la ciutat. A més, el jurat va poder visitar la ciutat i contemplar les noves actuacions que enguany s’han realitzat.

Cal recordar que “enguany Torrent ha realitzat importants millores al carrer Riu Cervol, incorporat l’olivera centenària en l’Avinguda Barcelona 92, millorat la jardineria de la Ciutat de la Justícia i replantat l’arbratge i els roserars”, explica el regidor d’Espais públics, Daniel Iserte.

Amb aquestes noves actuacions, entre altres, Torrent es prepara per a una gala que s’espera amb moltes ganes després que l’anterior es cancel·lara a causa de la COVID-19.

L’última edició presencial del programa va ser en 2019, precisament a la ciutat de Torrent, en l’Hort de Trénor. En aquella edició es van aconseguir 4 Flores d’Honor, situant-se així com un de municipis més valorats de l’edició. Un gran resultat que la ciutat espera repetir enguany.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + nou =