caixa popular

El pàrquing Juan Carlos I aconsegueix el 80% d'abonaments en la seua primera setmana

n total han sigut quasi 900 vehicles els que han utilitzat aquest servei en la setmana de Falles en què l’accés era gratuït

El pàrquing Juan Carlos I aconsegueix el 80% d'abonaments en la seua primera setmana
21/03/2018 -

L’aparcament Juan Carlos I ha tingut una rotació de 860 vehicles des que va obrir les seues portes a principis de la setmana fallera. L’alcalde Jesús Ros ha valorat “molt positivament” l’acolliment que ha tingut l’obertura ja que “s’han realitzat més del 80% de les contractacions de les places destinades als abonaments fixos”, a més, l’alta rotació de vehicles significa que “estem donant un bon servei als ciutadans i ciutadanes oferint un servei que resulta atractiu per la zona i pel preu”, ha explicat en roda de premsa.

S’han realitzat un total de 124 contractacions fixes de les 150 disponibles, de les quals 50 es van realitzar el primer dia. Després de la bona acceptació que ha tingut, “s’estudiarà ampliar el nombre de places fixes si fóra necessari”, ha puntualitzat l’alcalde. Cal destacar que durant els dies centrals de la setmana josefina, dissabte 17 i diumenge 18 de març, l’aparcament ha estat complet durant tot el dia.

L’Ajuntament de Torrent va posar a la disposició dels usuaris de forma gratuïta aquest servei, fent-ho coincidir amb la setmana fallera amb l’objectiu de donar a conèixer el pàrquing, i fomentar el transport públic i millorar el tràfic en la zona.

Els abonaments estan pensats per a veïns i veïnes de la zona, així com per als treballadors d’al voltant de l’aparcament com el propi jutjat, clíniques, oficines o els que agafen el metre. Així, de 7.30 hores i les 15.30 costarà 18 euros al mes i de 15.30 a 20.30 hores, 15 euros. A més, s’ofereix aparcar des de les 20 hores fins a les 8 del matí per 18 euros mensuals o les 24 hores per sol 30 euros.

Mobilitat, TorrentBus i TorrentBici

A més, l’1 de març es va engegar la campanya ‘Mou-te, combina mobilitat entre TorrentBus i TorrentBici’. Els usuaris del servei d’autobús podran utilitzar, de manera gratuïta, la flota de bicicletes públiques que disposa la ciutat.

Açò se suma a la mesura de gratuïtat del transport per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, estudiants, pensionistes, joves amb Carnet Jove, aturats, persones amb mobilitat reduïda i persones amb ingressos per baix del salari mínim interprofessional que sol·liciten la seua Targeta Daurada o d’Estudiant, que des del passat 2016 ja gaudien d’aquest benefici.

Totes aquestes mesures avalen obstinació del consistori per apostar per la mobilitat i el transport públic, amb mesures ja consolidades que resulten accessibles a tots els torrentitos i torrentinas.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 10 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018