25n
25N
25N

Torrent mantindrà informada a la seua ciutadania amb 15 noves pantalles informatives

Torrent mantindrà informada a la seua ciutadania amb 15 noves pantalles informatives
02/06/2021 -

Aquest matí, l’Ajuntament de Torrent en l’habitual trobada quinzenal amb els mitjans de comunicació, ha comunicat la posada en marxa de la instal·lació de quinze noves pantalles informatives en diferents punts de la ciutat, que se sumaran a la ja existent en la façana de l’edifici consistorial. Aquest projecte, emmarcat dins de l’estratègia EDUSI, i cofinançat pels fons europeus FEDER, compta amb un pressupost d’execució de 138.000 €.

El propòsit d’aquesta iniciativa és el de mostrar informació d’interés puntual per a tota la ciutadania, tant de caràcter municipal i agenda social com les dades sobre els indicadors ambientals (temperatura superficial mitjana, contaminació lumínica i acústica). Per això, s’han seleccionat quinze ubicacions en les diferents zones de la ciutat (tres d’elles situades en el polígon Mas del Jutge) tenint en compte la concurrència dels punts del terme municipal.

Estació de metro Torrent
Avinguda front l’estació de metro,
Redona del McDonald (Ctra. Picanya)
Redona Av.Vedat / Reina Sofia
Redona Gómez Ferrer / València
Redona Av. Olímpica
Azorín /Constitució enfront del col·legi
Plaça Mayor
TDIC en Ramón y Cajal 1
Av. Vedat junt al centre de salut
Poliesportiu Parc Central
Centre de salut Pintor Ribera

En la trobada ha sigut present el regidor de Modernització, Andrés Campos, ha assegurat que dins dels projectes EDUSI, “Torrent és una de les referències en el desenvolupament i modernització de la ciutat així com en la implantació de nous canals de comunicació per a la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 10 =