caixa popular

Torrent assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres del nou Palau de Justícia

Al setembre es convocarà el concurs per a la redacció del projecte

Torrent assumix la redacció del projecte i l’execució de les obres del nou Palau de Justícia
13/07/2018 -

L’Ajuntament de Torrent assumirà la redacció del projecte i l’execució de les obres del nou Palau de Justícia, que està previst que se situe en Parc Central, amb un pressupost de 17,5 milions d’euros. Segons ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros, està previst que el mes vinent de setembre es convoque el concurs per a la redacció del projecte que serà revisat al costat de la Conselleria de Justícia per a la seua aprovació al llarg de 2019.

El nou Palau de Justícia és un exemple més de la bona sintonia entre administracions i s’unix a la creació o millora de més de vint edificis judicials de la Comunitat Valenciana fins a 2021. En concret, el de Torrent permetrà “la millora d’unes instal·lacions obsoletes, així com la modernització i l’agrupació dels serveis i les dependències judicials de la ciutat”, ha assenyalat l’alcalde Jesús Ros.

La conselleria ha anunciat, a més, la construcció de nous immobles judicials a Alacant, a més de les localitats alacantines d’Oriola i la Vila Joiosa, mentre que a la província de València es construiran edificis a Gandia, Mislata, Sueca, Alzira, Llíria i Xàtiva. D’altra banda, a la fi d’enguany o principis del que ve està previst que arrencada la primera fase de la urbanització de la parcel·la en la qual està previst construir els nous jutjats. Esta actuació forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, obres finançades gràcies al superàvit de 4,6 milions obtinguts com a resultat de la bona gestió de l’exercici passat.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC