25n
Orgull
Orgull

Torrent disposarà d'un nou espai de lectura en Parc Central

El local, situat a la torre M-17, tindrà 382 m2 dividits en una àrea de lectura i una altra de magatzem de llibres

Torrent disposarà d'un nou espai de lectura en Parc Central
17/04/2019 -

La ciutat de Torrent comptarà pròximament amb un nou espai de lectura situat en Parc Central, així s’ha donat a conéixer aquest matí. L’àrea constarà de 382 m2 distribuïts en dues plantes; en la primera es trobarà la zona de lectura, i en la planta baixa hi haurà un espai de magatzem de llibres. El centre donarà un servei cultural als veïns i veïnes del barri, una àrea que està en constant creixement i desenvolupament. Amb un pressupost de 142.000 €, es tracta d’una inversió financerament sostenible emmarcada en el pla de ‘Estalviar per a Invertir’, que s’executarà gràcies al superàvit 2017. L’espai de lectura se situarà en la plaça de la Concòrdia, en una de les torres, la M-17, la qual cosa el converteix en un punt molt ben comunicat, ja que es localitza en l’entrada de la ciutat per l’autovia i pròxima a la parada de metro Avinguda.

Aquest és un pas més en les millores que s’estan realitzant en Parc Central. En aquest sentit, l’alcalde Jesús Ros ha recordat que la zona prompte comptarà amb un nou Centre de Salut, que en aquests moments es troba en projecte de rehabilitació, així com la posada en marxa del procés d’urbanització de la parcel·la del Palau de Justícia.

A totes aquestes iniciatives se sumen les obres i millores que ja s’estan realitzant en la plaça de la Llibertat, on s’estan creant dos espais infantils. Igualment, les pròximes reformes que s’iniciaran la setmana que ve en el Trinquet, ara propietat municipal; la reurbanització de les voreres del col·legi Pléyade, aprofitant els dies festius per al centre; o les actuacions de millora en la Colònia Blanca. També cal destacar altres projectes com la creació de la bàscula municipal en el Mas del Jutge o el pavelló esportiu del Toll i l’Alberca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 16 =