25n
25N
25N

Torrent no confirma la data de celebració de les Falles 2020

La prioritat en aquest moment és prendre mesures contra el coronavirus

Torrent no confirma la data de celebració de les Falles 2020

L’Ajuntament de Torrent encara no ha pres una decisió definitiva respecte a la nova data de celebració de les Falles 2020 i s’esperaran a valorar les distintes possibilitats del calendari. D’aquesta manera es desvinculen, almenys de moment, de la proposta realitzada per l’Ajuntament de València ahir a la nit en què s’anunciava que les Falles a València se celebrarien, si el coronavirus ho permetia, del 15 al 19 de juliol.

Cal recordar que Torrent no pertany a la Junta Central Fallera, sinó que les comissions responen davant la Junta Local Fallera de Torrent, per tant, la decisió final haurà de ser consensuada entre les 29 comissions, la Junta Local Fallera i l’Ajuntament de Torrent, però no ha de coincidir obligatòriament amb les dates de València. Un dels factors que pot influir en la decisió final de Torrent és la celebració de les festes patronals, que realitzen esdeveniments al llarg de la segona quinzena de juliol, entre els quals destaquen els moros i cristians.

Des de l’Ajuntament han justificat l’ajornament de la decisió de la data argumentant que “hi ha assumptes més importants als quals se’ls ha de donar prioritat”, com les mesures que s’han de prendre per controlar el coronavirus. Una d’elles ha sigut anul·lar els actes públics previstos per a les pròximes setmanes fins que s’estabilitze l’expansió del virus. A més, abans de decidir la nova data, Torrent dona prioritat a solucionar el tema de l’emmagatzematge dels monuments.

També han volgut enviar un missatge de “tranquil·litat i prudència” a la població i han anunciat que s’estan prenent mesures per a actuar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 9 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa