25n
25N
25N

Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro

Representants d’associacions de discapacitats de Torrent han llegit uns manifestos en la Torre

Coturno baixa el teló de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro
05/12/2017 -

El diumenge a la vesprada, l’Auditori de Torrent va acollir l’acte de clausura de la X Mostra de Teatre Amateur Juan Manuel Ferraro. Aquesta edició, molt especial per a tots els components de l’agrupació de teatre més longeva de la ciutat, marca el desé aniversari d’aquesta mostra celebrada en honor del seu director Juan Manuel Ferraro.

En l’acte presentat per Pilar Martínez es va fer lliurament dels diplomes acreditatius com a agraïment a tots aquells que durant quatre caps de setmana han pujat a escena fent gaudir a tots els assistents.

La presidenta de l’agrupació, Mª José Lizondo va dirigir unes paraules d’agraïment a tots els participants de les deu edicions i a tots aquells que han fet possible que aquesta mostra siga reconeguda: el públic. També va agrair la presència dels familiars de Juan Manuel Ferraro i el seu suport a aquesta cita anual en el seu honor.

La dona del director va fer el lliurament dels diplomes a Carabau Teatre i Escudellasomnis, mentre que el regidor d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, va lliurar el diploma als representants de la Falla Avinguda. El regidor va agrair la labor a l’agrupació de teatre Coturno, “que d’alguna manera han anat arreplegant tot allò que Juan Manuel i tots aquells que van fer els primers passos al grup Coturno fa molt més de deu anys van sembrar, i que han fet que aquesta Mostra siga un referent en la nostra Comunitat”.

Abans de lliurar els reconeixements, amb la projecció d’un vídeo es va recordar la figura del seu director i actor Juan Manuel Ferraro i la labor de tots els grups de teatre provinents de tota la Comunitat que han representat les seues obres i han fet possible la continuïtat i l’èxit d’aquesta mostra: Burumballa (Paiporta), Font viva (Ibi), Jardiel (València), Tablas (Onil), Carabau (Alaquàs), Stress de quatre (València), Ágora (Carcaixent), Taules (el Pinós), Carasses (Elda), Barana (Albalat dels Sorells), La manta al coll (València), Montgó a escena (Dénia), Lletraferits i comediants (Gandia), Comuna gàbia (Gandia), L’últim toc (Sueca), Stultaópera (Aiora), Escudella somnis (Muro d’Alcoi) i Les terretes (Falla Cronista Vicent Beguer de Torrent).

Aquesta última edició ha comptat amb la representació d'”Estocolm, es va acabar el conte” per Carabau Teatre d’Alaquàs i “Burundanga” per Escudellasomnis – Teatre Muro d’Alcoi. Com a novetat, enguany la mostra ha comptat també amb la participació i representació de l’obra guanyadora del XXXIX Concurs Faller de Teatre en Valencià de Torrent, “Menja’m el coco, negre” de la Falla Avinguda. Finalment, el Grup Coturno va tancar el diumenge la mostra representant “Besades”, comèdia de Carles Alberola i Roberto García, i última obra que va dirigir Juan Manuel Ferraro al capdavant de l’agrupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa