caixa popular

Torrent millora els seus col·legis per al començament del curs escolar

El CEE L’Encarnació habilita aules provisionals per a començar les obres de reforma i millora del centre

Torrent millora els seus col·legis per al començament del curs escolar
28/08/2017 -

S’acosta l’inici del curs escolar 2017-2018 i les reformes i millores en els centres ja es fan visibles. L’inici de les classes el pròxim 11 de setembre per a Educació Infantil, Primària i Secundària arriba amb nous canvis en les instal·lacions dels col·legis públics de Torrent.

Aproximadament 16.000 alumnes s’incorporaran a les aules d’Educació Infantil, Secundària i I.S.O, Batxillerat i Cicles formatius. Un dels grans canvis per a este nou curs és l’habilitació d’aules provisionals per al trasllat de l’alumnat del Col·legi Públic d’Educació Especial L’Encarnació per a realitzar les reformes i millores oportunes en el centre.

Entre totes les obres realitzades, per Nous Espais, en els mesos estivals, cal destacar la substitució del fibrociment en els sostres de diversos centres de la localitat com el CEIP Sant Pasqual, Sant Joan Baptista i Antonio Machado i obres de rellevància en tots els centres públics de la localitat aprofitant les vacances de tota la comunitat educativa. Destacant millores en les calderes, canvis de finestres per a un millor consum energètic, neteja de cobertes, reparacions en patis i pintura de les instal·lacions.

Patricia Sáez, regidora d’Educació, ha visitat diversos centres per a observar les reformes que s’han realitzat en ells i ha declarat que “aprofitant les vacances de la comunitat educativa, s’ha procedit a la millora i la posada a punt de tots els centres públics de la localitat i que l’inici de classes transcórrega amb total normalitat i en les millors condicions per a tots i totes”.

Se seguiran realitzant canvis en els pròxims mesos fins a desembre, però que no interrompran l’avanç del curs escolar als alumnes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris