25n
Orgull
Orgull

Torrent millora l'asfaltatge del carrer Sant Rosa de Lima

Torrent millora l'asfaltatge del carrer Sant Rosa de Lima
23/07/2021 -

L’Ajuntament de Torrent continua amb les obres de millora en diferents punts de la ciutat. Entre elles es troba el carrer Sant Rosa de Lima, situada en el Vedat, on ja s’han finalitzat les actuacions de millora.

Les intervencions dutes a terme, que formen part del Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques posat en marxa per l’Ajuntament de Torrent amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de la seua ciutadania, són la pavimentació i fresat de la calçada. D’altra banda, en la intersecció de Santa Rosa de Lima amb Joaquín Costa, també s’ha dut a terme la reparació del blandó.

“El nostre compromís és el de millorar la mobilitat i la seguretat diària dels nostres veïns i veïnes amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida”, explica Inma Amat, regidora de Gestió de la Ciutat i Seguretat.

Millora de la mobilitat

Aquestes intervencions en l’asfaltatge de la via pública, que continuen la línia d’actuació marcada per l’equip de govern en la zona i en tots els barris de Torrent, se sumen a altres iniciatives en matèria de mobilitat, després de millorar-se el curs passat la circulació i la seguretat als carrers Santa Rosa de Lima i Joaquín Costa, convertint-se ambdues en vies de circulació de sentit únic, i col·locant una nova senyalística en el lloc, “actuacions alineades amb les directrius europees, amb les quals s’inverteix en un model de ciutat més amable que aposta per espais segurs i una mobilitat urbana sostenible”, argumenta Raúl Clarament, regidor de Mobilitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =