25n
25N
25N

Torrent rep de la Mancomunitat de l'Horta Sud cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats

Se sumen així als dos dels quals ja disposava la Policia Local per a continuar treballant en matèria de benestar animal

Torrent rep de la Mancomunitat de l'Horta Sud cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats
09/04/2019 -

El Comissari Cap del Cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, ha rebut de mans de la regidora de Benestar animal, Nadia Marín, cinc lectors de microxips per a identificar animals extraviats. Aquesta incorporació se suma als dos que ja disposava la policia, de tal manera que es facilita el treball als i les agents en matèria de benestar a animal.

La Mancomunitat de l’Horta Sud va fer lliurament als municipis de la comarca dels lectors per a gossos i gats, que facilitaran i garantiran la identificació d’animals domèstics perduts o abandonats als carrers de la comarca.

Des de la Policia Local de Torrent s’ha acollit molt positivament aquest lliurament per a poder donar resposta a una demanda social.

Lectors d’última generació

17 dels 41 lectors van ser cedits desinteressadament pel Col·legi de Veterinaris de València i la resta els va adquirir la Mancomunitat amb fons del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València. Tots ells de fabricació íntegrament espanyola, i amb l’última tecnologia incorporada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =