caixa popular

Torrent dóna compte en el ple de la liquidació positiva de l’exercici 2017

El superàvit serà reinvertit en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en espais verds i seguretat

Torrent dóna compte en el ple de la liquidació positiva de l’exercici 2017
08/05/2018 -

L’Ajuntament de Torrent ha presentat, en el Ple Municipal celebrat dijous passat, la liquidació de l’exercici 2017 amb un superàvit de 4.648.291,83 euros. Una xifra que mostra “el bon treball realitzat per l’equip de govern i totes les administracions, i amb el qual assegurem una bona salut i estabilitat econòmica per a aquest consistori”, ha assenyalat el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos.

D’igual manera, en els últims dos exercicis s’ha reduït el deute en més de 20 milions d’euros, mantenint al seu torn una gran capacitat per a seguir pagant els compromisos municipals i als proveïdors, que des de l’Ajuntament de Torrent es realitza en una mitjana de 26 dies.

La bona notícia és que per primera vegada, des de les restriccions de Montoro, el consistori torrentí, a causa de la seua bona gestió, podrà invertir el superàvit gestionat en espais culturals, instal·lacions esportives, millores en urbanitzacions, zones verdes i seguretat, la qual cosa beneficiarà directament en la ciutadania.

Amb l’arribada del govern socialista a la ciutat, a causa de l’herència deixada pel Partit Popular, va caldre engegar un Pla Econòmic Financer, que es va aprovar a la fi de 2015. S’han aconseguit així, complir tots els objectius sense que açò haja suposat un minvament en els serveis de la ciutat. El deute, que al juny de 2015 consistia en 58,5 milions d’euros i prop del 110%, s’ha reduït fins al 65%, a 31 de desembre de 2017, quedant en 37.767.063 euros. Campos ha assenyalat que es tracta de “una gestió econòmica que ens permet tenir una capacitat de finançament de més de 6 milions d’euros sense necessitat d’autorització del Ministeri, alguna cosa que no es donava a Torrent des de fa més de quatre mandats”.

A més, la previsió per a l’any 2018 és molt positiva, ja que “anem a seguir treballant per a consolidar la situació d’estabilitat econòmica, mantenir la capacitat d’inversió, i seguir pagant en menys de 30 dies. Tot açò mantenint la qualitat dels nostres serveis amb els ciutadans i ciutadanes”, confirma el regidor.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 19 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris