25n
25N
25N

Torrent aprova la licitació per a la realització d’un Estudi del Mercat Laboral

L’estudi descriurà la situació del mercat de treball actual i previsions del mateix a 10 anys vista que servirà per a determinar una proposta de formació

Torrent aprova la licitació per a la realització d’un Estudi del Mercat Laboral
22/05/2018 -

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat en Junta de Govern Local la licitació per a la realització i redacció d’un Estudi del Mercat Laboral i les Necessitats de Formació per a l’ocupació de la població activa de Torrent, principalment de les persones en situació de desocupació.

Aquest projecte es troba emmarcat dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent “EDUSI Torrent 2015-2025”, que té per objecte la planificació d’actuacions de regeneració urbana a executar fins a 2022, mitjançant un enfocament integrat que contemple aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançada al 50% per fons europeus, concretament el POCS FEDER 2014-2020.

L’estudi del Mercat Laboral descriurà la situació del mercat de treball actual i previsions del mateix a 10 anys vista que servirà per a determinar una proposta de formació per a l’ocupació que hauria de desenvolupar-se a Torrent amb la finalitat d’aconseguir major ajust entre el que demanda el mercat de treball i l’oferta de mà d’obra de la qual disposa el municipi, tant actualment com en el futur.

Així mateix, l’estudi inclourà una descripció del perfil sociodemogràfic i professional de la població activa (ocupada i parada) de Torrent, així com una projecció d’aquest perfil a 10 anys vista. Tant el perfil actual com la projecció hauran de contemplar almenys les característiques d’edat, sexe i nivell de formació.

“El resultat de l’estudi del mercat laboral determinarà les necessitats i accions formatives que permeten ajustar el perfil professional de la població activa de Torrent a les demandes del mercat laboral”, afirma Andrés Campos, regidor de de Gestió de Recursos.

L’estudi de les necessitats de formació també haurà de contemplar els recursos de formació existents en la localitat i la comarca que donen resposta a les necessitats detectades; de la mateixa manera que haurà d’identificar les necessitats formatives a les quals en aquests moments no és possible respondre per falta d’entitats i/o centres de formació que responguen a les mateixes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + catorze =

CCCC
torrent