25n
Orgull
Orgull

Torrent llança una nova edició estival del Voluntariat Ambiental de Torrent Verd 2021

L’activitat s’iniciarà el 19 de juliol i finalitzarà el 15 d’agost

Torrent llança una nova edició estival del Voluntariat Ambiental de Torrent Verd 2021
22/06/2021 -

Torrent posa en marxa un any més el Voluntariat Ambiental d’estiu, una activitat impulsada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat. Aquesta iniciativa, dirigida a joves d’entre 14 i 25 anys, té com a objectiu educar als seus participants en la protecció de l’entorn així com la gestió dels recursos naturals.

La prevenció d’incendis durant l’època estival i formació sobre el canvi climàtic seran uns altres dels aspectes abordats en les diferents activitats que es duran a terme. El programa també inclou la realització de tallers, dinàmiques i jocs, així com rutes pels paratges naturals del municipi així com es realitzaran activitats en la piscina. Els integrants del voluntariat dediquen part del seu temps a les rutes de vigilància, tant a peu com amb bicicleta o en un vehicle de motor facilitat per l’Ajuntament de Torrent.

Mitjançant aquestes activitats, es pretén posar en valor la conservació del paratge municipal al mateix temps que es consciencia a les noves generacions sobre la importància de treballar en la preservació del medi ambient.

Aquesta activitat s’iniciarà el 19 de juliol i finalitzarà el 15 d’agost. El procés d’inscripció es realitzarà per setmanes a través del correu voluntariat@naturaycultura.com i 961 255 152.

Per a ampliar informació poden dirigir-se al Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent (premsa@torrent.es, 96 111 11 11).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 3 =