caixa popular

Torrent intensifica el treball de neteja urbana en els mesos d'estiu

El servei municipal de neteja explica des de 2015 amb noves prestacions per a oferir un servei més eficient

Torrent intensifica el treball de neteja urbana en els mesos d'estiu
22/08/2017 -

L’Ajuntament de Torrent treballa durant tot l’any per a millorar el manteniment de les vies públiques, sent una de les seues prioritats els serveis de neteja urbana, que han augmentat des dels passats anys.

Des de 2015, la delegació de Medi ambient ha intensificat estos serveis, sobretot en el període estival, on dos operaris han reforçat les tasques de neteja de les urbanitzacions, que són les zones residencials més habitades durant estes èpoques de l’any.

A este servei addicional, se sumisca de forma paral·lela, un operari que treballa en horari de vesprades per a solucionar incidències puntuals i reforçar aquelles zones de més pas, com són les estacions de metro i l’Avinguda al Vedat. Esta tasca de reforç es complementa amb els serveis d’hidrolimpiadores que cobreixen un total de 41 sectors de la ciutat, netejant voreres, fanals, cantonades i l’orine animal.

Com a novetat, el Servei Municipal de Neteja Urbana compta amb una motocicleta que arreplega excrements animals. La regidora de Medi ambient i alcaldessa en funcions, Inma Amat, puntualitza que “esta motocicleta és una nova prestació del consistori per a mantenir les vies públiques més netes, però el treball de conservació de les zones comunes és tasca de tots. Els amos dels animals han de ser conscients i col·laborar en la neteja de la ciutat, ja que el bon manteniment de les vies públiques depén de les accions de tots els ciutadans”.

A estos treballs se sumisca la neteja i desinfecció dels contenidors de brossa orgànica i reciclatge. Cada vuit setmanes, els contenidors de brossa orgànica són traslladats a la planta de neteja del Servei Municipal de Neteja Urbana, on els operaris s’encarreguen de la seua neteja i desinfecció, quedant emmagatzemats fins que són instal·lats de nou en la via pública.

Els contenidors traslladats per a la seua neteja són substituïts per altres nets, de manera que no se suspén el servei de dipòsit de brossa. A diferència dels contenidors de brossa orgànica, els de reciclatge es netegen en la seua mateixa ubicació amb hidrolimpiadores, sense ser traslladats a les instal·lacions municipals.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 8 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats