caixa popular

Torrent intensifica durant l'estiu la seua lluita contra plagues i mosquit tigre

Des de l’àrea de Sanitat s’ha llançat una campanya d’informació per a conscienciar a la població

Torrent intensifica durant l'estiu la seua lluita contra plagues i mosquit tigre
16/08/2017 -

Este matí han prosseguit les labors de tractament sanitari realitzades al llarg del mes d’agost a Torrent. Hui ha sigut el torn del parc i pipi-can de Benemèrita i les zones infantils de la plaça de la Llibertat que, per seguretat, romandran tancades fins a les 19 hores del dia de hui.

Al llarg de l’any l’Ajuntament de Torrent realitza labors de desinsectació, desratització, desinfecció i control de plagues en el nucli urbà, urbanitzacions i locals públics, a més d’impulsar un programa de prevenció i control de la legionel·la. Esta àrdua tasca s’ha intensificat en el període estival amb tasques preventives d’intervenció directa com la de sanejament de palmeres, a les quals se’ls han retirat els dàtils –aliment recurrent de rosegadors-, el tractament sanitari d’embornals o l’anàlisi de l’aigua de les fonts, els sistemes de reg i les màquines escombrariaires contra la legionel·la, donant un resultat negatiu en tot el terme.

Paral·lelament s’ha reforçat la campanya informativa sobre el mosquit tigre des de l’àrea de Sanitat; s’han repartit díptics informatius al costat del rebut de l’aigua als veïns de Calicanto i El Vedat, mentre que la resta de veïns i veïnes rebran esta informació en el revers de la seua pròxima factura de l’aigua. Així mateix, la informació ha sigut divulgada durant estos mesos en campanyes publicitàries en els diferents mitjans locals, que complementen la cartelleria que llueix en els MUPIS des de fa mesos i les xarrades celebrades durant les setmanes prèvies als mesos de major proliferació d’estes plagues, amb l’objectiu de conscienciar a la gent en la lluita contra el mosquit tigre.

“Des de l’ajuntament estem fent un esforç molt gran per a combatre i informar sobre el mosquit tigre, però tots estos esforços resulten en va si la població no es consciencia que tots i totes hem de participar activament i prendre mesures preventives en l’àmbit domèstic, especialment en els habitatges unifamiliars amb piscina i xalets on és més fàcil que es donen acumulacions d’aigua”, ha declarat la regidora de l’àrea de Sanitat i alcaldessa en funcions, Encarna Lerma.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + tretze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris