25n
25N
25N

Torrent instalarà pantalles led per afavorir la comunicació en la ciutat

Durant el mes de gener s’instal·laran les dues primeres en el polígon industrial.

Susi Ferrer y Andrés Campos

Torrent instalarà pantalles led per afavorir la comunicació en la ciutat
09/01/2019 -

L’Ajuntament de Torrent ha presentat aquest dimecres 9 de gener un nou projecte per a la instal·lació d’una sèrie de pantalles led informatives a l’abast de tots els habitants de la ciutat. Andrés Campos, regidor de Gestió de Recursos, explica que amb la seua implantació es pretén que la comunicació a la ciutat de Torrent passe a ser digital, tenint en compte que cada vegada més persones opten per aquesta via per informar-se, per damunt del paper imprés.

Aquestes pantalles led s’utilitzaran per a transmetre a la ciutadania les informacions rellevants que vinguen des de l’Ajuntament, a més d’actuar com a indicadors de ciutat, amb dades sobre el trànsit, el soroll, etc. Aquesta informació, a la qual es pot accedir actualment a través d’Internet, estarà ara també disponible per als veïns i veïnes que no acostumen a utilitzar aquestes noves tecnologies. Les pantalles també comptaran amb un programari de control per a la gestió d’aquesta informació, que s’anirà millorant amb el temps per a adaptar-se a les necessitats de la ciutat a cada moment. Campos assegura que s’implantaran durant aquest mes de gener.

La instal·lació d’aquestes dues primeres pantalles en el polígon industrial de Mas del Jutge, un enclavament estratègic per a millorar i fomentar la zona empresarial més gran de Torrent, estaran acompanyades de set noves càmeres de vigilància, que se sumen al dispositiu de seguretat que ja està present en el lloc.

Tanmateix, aquest només és el primer pas a la instal·lació de set pantalles més per tota la ciutat. Ara com ara, s’estan remenant diferents emplaçaments per a determinar on tindran més utilitat per a la ciutadania, en llocs molt concorreguts, com a boques del metre, entrades a l’Ajuntament o a l’Hospital; però també on hi haja temps per a parar-se i observar-les.

Aquest projecte, finançat amb una subvenció que ja ha sigut aprovada, compta amb 47 000 euros per a la instal·lació de les pantalles, a més de 73 000 euros més invertits en el subministrament, instal·lació i manteniment del sistema de càmeres de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − cinc =

CCCC