25n
25N
25N

Torrent inicia la matriculació de l'alumnat d'infantil i primària

Torrent inicia la matriculació de l'alumnat d'infantil i primària
24/05/2021 -

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de facilitar els tràmits per a escolaritzar a l’alumnat, informa sobre les dates i el procediment d’admissió i matriculació en els centres docents públics i privats concertats de la ciutat. Per a trobar la informació més rellevant sobre la matrícula del pròxim curs escolar, en la web de l’ajuntament s’ha disposat un llistat de documents i una taula amb dates i resum de tots els tràmits necessaris: http://www.torrent.es/torrentpublic/inicio/serveis/educacio/admissio.html?idioma=cs

I. Procés d’admissió de l’alumnat en Educació Infantil i Primària.

Des del 25 de maig fins al 2 de juny queda obert el termini per a sol·licitar l’admissió en el curs 2021-22 dels nivells d’Infantil i Primària. El 16 de juny es farà pública una llista provisional de les sol·licituds rebudes, que passarà a ser la llista definitiva d’admesos a partir del 30 de juny. Si es vol presentar alguna reclamació al resultat definitiu, haurà de realitzar-se en el termini d’un mes des de la publicació de la llista d’admesos.

El termini de matrícula per a escolars d’infantil i primària comença l’1 de juliol i es prolongarà fins al 16 de juliol.

II. Procés únic d’admissió de l’alumnat en ESO i Batxillerat.

La presentació de sol·licituds d’admissió es farà entre el 3 de juny i el 14 de juny. Després de publicar-se una primera llista provisional d’admesos, el dia 14 de juliol, el resultat definitiu dels admesos es donarà a conéixer el 23 de juliol. Així mateix, es compta amb un mes per a presentar possibles reclamacions al llistat definitiu.

Des del 26 de juliol fins al 29 de juliol podran iniciar-se els tràmits per a la matriculació de l’alumnat de secundària i batxillerat.

Atés que el procediment d’admissió als centres escolars només pot realitzar-se de manera telemàtica, les persones que no puguen accedir a mitjans electrònics trobaran habilitat un punt d’atenció als usuaris en el mateix centre en el qual sol·liciten la plaça.

També les reclamacions, al resultat provisional o al definitiu, es realitzaran per mitjans electrònics, podent accedir a l’aplicació disponible en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport: https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/calendario-de-admision/

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − tres =