25n
Orgull
Orgull

Torrent ret homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats en el Trasllat aquestes Falles

Torrent ret homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats en el Trasllat aquestes Falles
03/09/2021 -

La ciutat de Torrent ha viscut ahir un dels actes més emotius i que més passions desperta entre els torrentins i torrentines: el tradicional Trasllat de la Mare de Déu. Aquest acte faller ha estat organitzat des de 1970 per la comissió de la Falla Cotxera, els fallers de la qual reten un especial homenatge a la Geperudeta i ho fan amb versos, poemes i flors, tots dedicats amb estima a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona d’aquesta festivitat.

El recorregut ha començat des del barri La Cotxera, on la comissió ha tret al carrer la imatge de la Mare de Déu perquè els festers l’acompanyen pels carrers de la ciutat fins a arribar a la parròquia de l’Assumpció.

Les falleres majors de la ciutat, Sandra Peris i Alícia Pallardó, les seues corts d’honor i la resta de comissions de la ciutat han participat en aquest acte fent entrega a la Mare de Déu d’un ram de flors.

Enguany serà el 5 de setembre, quan acabaran aquestes Falles 2021 tan atípiques, el dia que la imatge de la Mare de Déu tornarà a la seua llar, després d’haver rebut l’homenatge i l’admiració del món faller.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 5 =