25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent formarà en competències digitals per a millorar l'ocupabilitat de la ciutadania

L'Ajuntament de Torrent formarà en competències digitals per a millorar l'ocupabilitat de la ciutadania
19/08/2020 -

Amb la finalitat de millorar la inserció laboral, l’empresa municipal Idea’t de l’Ajuntament de Torrent està preparat la programació formativa per als pròxims mesos. La primera proposta que han presentat, i amb la qual reprenen els cursos de caràcter presencial a la fi de setembre, és ‘Formació d’habilitats digitals’. Amb una duració de 20 hores, el taller està dirigit a persones amb escasses competències digitals, allunyades de la tecnologia i que necessiten adquirir aquestes capacitats per a no quedar arrere en la seua inclusió en el mercat de treball i millorar així l’ocupabilitat, al mateix temps que fomenten els seus coneixements i habilitats digitals.

El programa, que es realitzarà a l’aula d’informàtica de Casa de la Dona, complirà amb totes les mesures d’higiene i seguretat pertinents realitzant els deguts protocols d’actuació. Com a punts centrals del programa es troba la millora de les habilitats digitals bàsiques per a la cerca d’ocupació; aprendre a obrir un compte de correu o usar el paquet Office per a crear un currículum, una base de dades i una presentació; buscar treball per Internet a través de diferents dispositius; i, finalment, elaborar un perfil professional i saber promocionar-lo en portals i xarxes socials.

Es duran a terme quatre cursos per a triar la data que més s’adapte a les necessitats de cada persona: del 21 al 25 de setembre, del 28 de setembre al 02 d’octubre, del 19 al 23 d’octubre i del 26 al 30 d’octubre. Tots els tallers tindran un horari de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h o de 16.30 h a 20.30 h, depenent de cada setmana. La sol·licitud d’inscripció ja aquesta oberta i pot realitzar-se fins al 23 del d’octubre, en el cas dels últims cursos, a través de la pàgina web d’Idea’t: https://torrent.portalemp.com/cursos.html?fc=5.

Impuls de l’ocupació a Torrent

A més de la formació que ofereixen per a aturats, autònoms i empresaris, l’agència de col·locació Idea’t compta amb una àmplia base de dades de demandants d’ocupació i que té una gran varietat de perfils professionals, la qual cosa afavoreix la intermediació laboral entre empreses i persones desocupades. Per això, gestionen diverses ofertes d’ocupació, que poden consultar-se en el següent enllaç: https://torrent.portalemp.com/ofertas.html. Igualment, ofereixen tota mena d’informació, orientació i assessorament laboral a aturats, emprenedors i empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =