25n
25N
25N

Torrent forma als seus treballadors en el control de la processionària i altres plagues

Torrent forma als seus treballadors en el control de la processionària i altres plagues
23/10/2020 -

Els empleats de jardineria municipal de l’Ajuntament de Torrent han rebut un curs teoricopràctic sobre l’endoteràpia, amb l’objectiu posar en pràctica aquesta tècnica en pins i arbres de fulla caduca per a la campanya de prevenció de la processionària.

Es tracta del primer curs d’endoteràpia realitzat per a treballadors d’empresa pública, el qual es va realitzar dimecres passat i va comptar tant amb una sessió teòrica com pràctica.

En la sessió teòrica, realitzada en l’Antic Mercat, es van recordar les plagues més habituals on es realitza aquesta tècnica. A més, es van repassar els beneficis que la tècnica aporta tant per a l’arbre com per als veïns de la ciutat, ja que queda reduït el risc d’intoxicació.

En la sessió pràctica, realitzada en l’Hort de Trenor, els treballadors van corregir alguns defectes comesos en la utilització de la màquina que s’encarrega de la realització d’aquesta labor. En aquesta sessió, els treballadors van ser dirigits per un professor el qual els va donar consells per a evitar possibles errors que facen que el tractament siga menys efectiu.

A més de la realització del curs, l’ajuntament ha procedit a la compra d’una màquina addicional. “Aquesta màquina permetrà agilitzar els tractaments i millorar els terminis per a donar un millor servei, a més d’arribar a un nombre major de pins i arbres de fulla caduca”, ha explicat el regidor d’Espais Públics, Daniel Iserte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − dos =