caixa popular

Torrent fomenta el comerç local amb la campanya 'Comercie de proximitat, Aliments de qualitat'

Empreses del sector de l’alimentació reparteixen regals i targetes regale de 40 € entre totes les compres realitzades

Torrent fomenta el comerç local amb la campanya 'Comercie de proximitat, Aliments de qualitat'
24/10/2017 -

L’ajuntament de Torrent, través de l’empresa municipal IDEA’T, ha dissenyat la campanya “Comercie de proximitat, Aliments de qualitat”; una iniciativa que fomenta la compra en els comerços locals pertanyents al sector de l’alimentació. Des del 16 al 31 d’octubre, els ciutadans i ciutadanes que realitzen les seues compres en els comerços adherits rebran diferents premis.

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives que es desenvolupen des d’IDEA’T “posat que és una bona manera de recolzar i fomentar la compra en els nostres comerços i fomentar l’economia local, ja que a més d’una bona atenció, directa i professional, per part dels i les comerciants, ens possibilita a adquirir un gran ventall de productes molt variats i de gran qualitat”.

La campanya consisteix en tres accions promociona’ls que es realitzaran durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. La primera fase, del 16 al 31 d’octubre, consisteix en uns Grata i Gana per part dels comerços que regalen en realitzar una compra. Amb aquestes targetes, els clients i clientes podran guanyar diferents premis, com a bosses de la compra, carros, a més de productes i descomptes dels propis comerços.

En la segona etapa, del 2 al 30 de novembre, se sortejaran 40 € al dia per a gastar en les tendes adherides a la campanya. El nombre, que apareix en la targeta de Grata i Gana, que es va lliurar durant el mes d’octubre, es convertirà en una participació per al sorteig de l’ONCE, i si este coincideix amb les quatre últimes xifres d’algun dels sorteigs que se celebraran de dilluns a divendres des del 2 al 30 de novembre.

Quant a l’última acció de la campanya, que tindrà lloc de l’1 al 22 de desembre, per cada compra en el comerç de proximitat es regalaran participacions per al sorteig que se celebrarà el dia 22 de desembre en l’ajuntament. Els premis són cistelles de nadal; cofres vip, que inclouen premis amb escapades de finalització de setmana; i lots de productes per a cuidar la pell.

“Intentem fidelitzar als clients actuals, als quals ja compren en els comerços torrentins; però sobretot atraure a nous clients i crear nous hàbits de consum entre els ciutadans de Torrent”, ha assenyalat Campos.

En esta ocasió, l’Ajuntament de Torrent i IDEA’T han comptat amb la col·laboració de Caixa Rural Torrent i Nievina.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats