25n
25N
25N

Torrent viu amb fervor els actes en honor a la Verge dels Desemparats

El trasllat i la processó, actes principals del cap de setmana gran de les celebracions per la Geperudeta

Torrent viu amb fervor els actes en honor a la Verge dels Desemparats
13/05/2019 -

Torrent ha viscut aquest cap de setmana amb intensitat els actes centrals en honor a la Verge dels Desemparats. Les celebracions pel dia gran dels actes en honor a la patrona de València van començar el divendres a la nit, amb la tradicional Gran dansà, en la qual van participar els grups de dolçainers i tabaleters de Llauradors del Cercle Catòlic, el Rossejat i la Colla de Dolçainers de Torrent. Així mateix, també van interpretar balls tradicionals acompanyats de les rondalles el Grup de Ball de Torrent, Llauradors del Cercle Catòlic i el grup l’Ú i Dues de Torrent de la Llar Antonià.

El dissabte a la nit, els carrers de Torrent van viure un dels actes més emotius. Centenars de persones van acompanyar a la imatge de la Verge dels Desemparats des de la parròquia del Bon Consell fins a la parròquia de l’Asunción. Al llarg del recorregut, que es va prolongar fins a la mitjanit, els participants van recitar versos. El diumenge al matí, la parròquia de l’Asunción va acollir la missa major, amb la participació de l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i representants de la corporació municipal, que van acompanyar al grup de clavaris d’enguany. El diumenge a la vesprada, pels carrers del centre històric va discórrer la processó, que va concloure amb el tret d’un castell de focs artificials.

Els actes en honor a la Verge dels Desemparats continuen aquest dilluns a la nit, amb el “retorn” de la imatge fins a la parròquia de Sant Luís Beltrán. El dimarts se celebrarà el tradicional besamans, des de les 10 hores, i les festes conclouran a la vesprada amb la celebració d’una missa en record dels confrares difunts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =