caixa popular

Torrent estudia les possibles ubicacions de l'Escola Oficial d'Idiomes

Torrent estudia les possibles ubicacions de l'Escola Oficial d'Idiomes
26/01/2018 -

Després que el passat mes de desembre es comunicara la creació de la nova Escola Oficial d’Idiomes a Torrent, el consistori està treballant per a trobar l’immoble idoni que acollirà aquestes instal·lacions. Per aquest motiu, l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, s’han reunit per a mostrar al director general de Política Lingüística, Rubén Trenzano, i a la Cap de Serveis d’Idiomes i Programes Europeus, Sonia Pérez, les possibles instal·lacions que podrien albergar el centre per al pròxim curs.

Els immobles visitats aquest matí, que compleixen amb tots els requisits, han sigut l’edifici situat en el carrer Sant Cayetano, que en aquests moments està buit i compta amb aules preparades per a la formació, i la planta de l’edifici Montecarlo, on en aquests moments se situa l’aulari.

Amb la nova escola, l’alumnat es veurà gratament beneficiat, ja que ja no haurà d’assistir a Quart de Poblet per a realitzar les gestions de matrícula o realitzar els exàmens. Al mateix temps, s’augmentarà l’oferta formativa, oferint així tots els nivells d’anglés, francés, i alemany; a més s’inclourà l’italià per primera vegada. D’altra banda també es podrà ampliar l’horari a torn de matí, ja que en l’actualitat l’escola només disposa de torn de vesprades.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris