25n
25N
25N

Torrent espera un cap de setmana replet d'activitats

Torrent espera un cap de setmana replet d'activitats
08/08/2019 -

Les festes patronals van arribar a la seua fi fa una setmana, però els carrers de la ciutat continuen actives gràcies a les diferents activitats organitzades per l’ajuntament i les associacions de veïns. Els i les torrentines podran gaudir de tres dies de cinema, festes d’urbanitzacions i actes religiosos, entre moltes altres opcions.

Cinema d’estiu

Cinema, nits a la plaça continua amb la seua programació aquest cap de setmana. Després de l’èxit de la seua arrencada, amb quasi 2.000 espectadors, aquest divendres Torrent torna a convertir-se en un cinema d’estiu per a tots els públics.

La plaça de la Llibertat projectarà la comèdia Perdiendo el Este el divendres 9 d’agost a les 22.30 hores. A la mateixa hora i dia, els i les torrentines podran gaudir de Campeones, la pel·lícula premiada amb el Goya a la millor pel·lícula del 2019, en l’àrea recreativa La Marxadella. Finalment, el dissabte 10 d’agost a les 22.30 hores, en la plaça de l’Església es projectarà la comèdia espanyola El mejor verano de mi vida.

Festes en Associacions de Veïns

La urbanització El Pantano celebra el divendres a les 20 hores el seu concurs de paelles. Els veïns i veïnes de l’associació es reuniran per a cuinar i triar el millor plat del tradicional menjar valencià.
Per part seua, l’Associació de Veïns Sant Cayetano gaudirà del seu tradicional sopar el dissabte a les 21.30 hores enmarcada dins de les seues festes d’estiu.

A més, el càmping La Piràmide de Torrent serà escenari d’un mercat ambulant els beneficis de la qual aniran destinats a l’Associació de Discapacitats de Massamagrell (ADISMA).

Tradicions

El diumenge serà dia d’esdeveniments religiosos. A les 12 hores se celebrarà la missa en honor a Sant Cayetano a l’Església del Buen Consejo, amb la seua posterior processó a les 20 hores. A més, a les 13.30 hores donarà inici la processó de la Verge del Cigne en la plaça l’Església que comptarà amb la participació del cònsol de l’Equador.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 7 =

programacion rialto
diputacion de valencia 25n
25n el puig
25 paiporta 2019
museo etnologia
massamagrell 25n
medioambiente torrent
25 paiporta 2019
diputacion de valencia 25n