25n
25N
25N

L’Escola de Nadal arriba a la seua fi després d'una programació plena de diversió

Una vintena de xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys han gaudit d’activitats i tallers durant el període vacacional

L’Escola de Nadal arriba a la seua fi després d'una programació plena de diversió
08/01/2018 -

El divendres va finalitzar l’Escola de Nadal de Torrent, un servei oferit per l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Torrent i en col·laboració amb l’empresa EDUQUE. La iniciativa, que incloïa activitats molt variades, divertides i educatives, s’ha desenvolupat durant el període nadalenc en el col·legi públic CEIP Antonio Machado.

En el programa, dirigit a l’alumnat d’entre 3 a 12 anys, han participat 20 xiquets i xiquetes, que durant els dies laborables del període vacacional de Nadal han gaudit de diferents tallers i activitats. Una manera de “donar resposta a la necessitat dels pares i mares, que a causa del treball, han pogut conciliar la vida laboral amb la familiar”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

La programació ha sigut dissenyada pensant en la formació, però sobretot en la diversió. Tallers, manualitats i jocs han omplert les jornades de l’Escola de Nadal, que ha comptat amb professionals especialitzats, que s’han encarregat de cuidar als participants i convertir els matins en amenes i molt divertides. A més, l’Escola de Nadal ha inclòs un servei d’escola matinera per a les famílies de 7.30 a 9h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − tres =

bombers
CCCC
Valencia activa