25n
25N
25N

Torrent es prepara per a la nit més màgica de l'any

Per a augmentar la seguretat s’han ha llogat més d’1.000 tanques, que al costat de les que disposa l’ajuntament cobriran tot el recorregut

Torrent es prepara per a la nit més màgica de l'any
04/01/2018 -

Torrent ha iniciat els preparatius per a rebre als Reis Mags: Melchor, Gaspar i Baltasar. Les seues majestats, acompanyades dels seus patges reals, arribaran a la ciutat pujades en tres autobusos de dos pisos. Durant la cavalcada, que s’iniciarà a les 18.30h en la plaça de la Llibertat i que finalitzarà en el carrer Ramón y Cajal, els Reis repartiran alegria entre els xiquets i xiquetes, a més de 20.000 snacks sense gluten, més d’un milió de caramels, 5.000 pilotes de plàstic i 2.200 peluixos. Perquè els més xicotets i xicotetes puguen arreplegar el màxim de dolços, es repartiran 7.000 “mesuretes”; una iniciativa que el consistori torrentí ja va realitzar amb gran èxit l’any passat. En la cavalcada participaran més de 600 persones que formen part del teixit associatiu, empresarial i festiu de la ciutat.

Com a colofó final a aquesta màgica nit es realitzarà un increïble espectacle audiovisual. En finalitzar la cavalcada, els assistents viuran una història màgica realitzada amb la tècnica de mappings. En l’antic ajuntament, situat en el carrer Ramón y Cajal, es projectarà una reproducció de la façana de la Casa de la Cultura. En aqueix mateix lloc, les seues majestats saludaran als xiquets i rebran la clau de la ciutat de la mà de l’alcalde Jesús Ros.

Major seguretat en la cavalcada

Com a mesura de seguretat, el consistori ha llogat més de 1.000 tanques que, al costat de les que ja disposa, cobriran tot el recorregut de la cavalcada, des de la plaça de la Llibertat fins a la seua finalització en l’edifici de l’antic ajuntament.

A més, es va a cobrir tot el recorregut amb un clos de protecció de més de 3.000 metres lineals, per a garantir la seguretat dels assistents i que puguen gaudir de la cavalcada.

D’igual manera, s’ha instal·lat en el primer tram de l’avinguda un mallat que envolta la franja de jardineria d’un dels costats del passeig. Així doncs, s’evitarà que davant les aglomeracions de gent, es destrosse i dificulte la seua recuperació, ja que es troba actualment en un estat immillorable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − 1 =

bombers
CCCC
Valencia activa