caixa popular

Torrent es prepara per a la celebració de les pròximes festes falleres

Torrent es prepara per a la celebració de les pròximes festes falleres
08/03/2018 -

Els serveis municipals de l’Ajuntament de Torrent, brigada municipal, neteja, jardineria i senyalització s’han reunit per a coordinar les infraestructures, i posar a la disposició dels fallers i falleres el material necessari per al correcte desenvolupament dels actes a celebrar en aquestes pròximes falles.

D’altra banda, el regidor de Festes, Falles, Seguretat Ciutadana i Espais Públics, José Antonio Castillejo, i el Comissari Principal, Eduardo Martínez, es van reunir també amb el col·lectiu faller en la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent. En aquesta trobada prèvia a la celebració d’aquestes festes, tant el Regidor com el Comissari han volgut traslladar a tots els representants les responsabilitats, obligacions, i serveis dels quals disposaran.

Des de l’Ajuntament s’estan duent a terme tots els treballs per part dels serveis municipals, posant especial èmfasi en els treballs de jardineria. A més, per part de Policia Local s’ha facilitat tota la senyalització corresponent per a fitar la zona de focs i l’ocupació de la via pública.

El Comissari ha indicat que tant “Policia Local com a Policia Nacional estaran en contacte permanent amb les comissions falleres de la nostra ciutat al mateix temps, que es vetlarà per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes, amb l’objectiu que les festes es desenvolupen amb total normalitat”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC