25n
25N
25N

Torrent du a terme tasques de manteniment i millores per a vetlar pel benestar de la seua població

Torrent du a terme tasques de manteniment i millores per a vetlar pel benestar de la seua població
22/08/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, complint amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i la seguretat dels seus ciutadans, està duent a terme en els mesos estivals diferents actuacions de manteniment i millora en parcs, col·legis públics i zones verdes del municipi.

Per a vetlar per la seguretat dels més xicotets i xicotetes del municipi en el seu temps lliure s’ha procedit a la repavimentació d’un nou sòl de cautxú en la zona de jocs recreatius infantils del carrer Pascual Romero. Esta acció de manteniment i millora se suma a què s’estan realitzant en els diferents col·legis públics de la ciutat aprofitant el període de descans escolar, on els xicotets abandonen les aules per a gaudir de les seues vacacions, per a millorar les instal·lacions de cara al nou curs. Inma Amat, regidora de Desenrotllament Sostenible i alcaldessa accidental durant l’última setmana, afirma que “amb estes reformes es millorarà la qualitat i el manteniment de les instal·lacions, tant en zones verdes com d’oci, així com en col·legis públics, aconseguint un major benestar de les famílies de Torrent”.

Les zones verdes del municipi també han sigut focus en les tasques de millora estos mesos d’estiu que s’estan portant encara a terme, entre elles, la poda dels diferents arbres al llarg del terme municipal urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dotze =