25n
25N
25N

Torrent disposarà d'una Escola Oficial d'Idiomes el pròxim curs

El nou centre comptarà amb tots els nivells d’anglès, francès i alemany, a més d’incloure per primera vegada italià, i fins i tot oferirà horari matinal

Torrent disposarà d'una Escola Oficial d'Idiomes el pròxim curs
27/12/2017 -

Aquest matí l’alcalde Jesús Ros ha valorat l’anunci que en el dia d’ahir va realitzar la Conselleria d’Educació, en la qual la ciutat de Torrent tindrà una Escola Oficial d’Idiomes a Torrent per al curs 2018-2019. La nova escola augmentarà l’oferta formativa, oferint així tots els nivells d’anglés, francés, i alemany; a més s’inclourà italià per primera vegada. Una altra de les grans novetats és l’ampliació d’horari, en aquest moment l’escola només compta amb torns de vesprada, que s’ampliarà als matins amb l’obertura del nou centre.

L’Escola Oficial d’Idiomes arriba a Torrent després d’un procés que s’inicie en l’Octubre del 2015, quan la regidora d’Educació Patricia Sáez, va elevar al ple del consistori una proposta perquè Torrent comptara amb una EOI, aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat. En la reunió entre l’Ajuntament de Torrent i Conselleria, el 5 de desembre, es va tornar a reivindicar la necessitat de l’EOI per a la localitat.

Actualment, el centre d’idiomes és un aulari pertanyent a l’Escola Oficial de Quart de Poblet, per la qual cosa l’alumnat ha de desplaçar-se per a realitzar la matricula, gestions de secretaria o els exàmens de certificació fins allí. “El treball constant i responsable que s’ha dut a terme des de la delegació d’Educació de l’Ajuntament de Torrent, ha obtingut els resultats que volíem”, ha assenyalat Jesús Ros.

De moment, encara no està clara la localització de l’Escola Oficial d’Idiomes, però el consistori torrentí ha posat en disposició de la Conselleria les instal·lacions necessàries. “La nostra ciutat compta amb infraestructures adequades i preparades per a impartir l’ensenyament d’idiomes”, ha destacat l’alcalde Jesús Ros. Entre els immobles disponibles es troba el situat en el carrer Sant Cayetano, que en aquests moments està buit i compta amb les aules destinades a la formació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dos =

Valencia activa
bombers
Valencia activa