caixa popular

Torrent destina 80.500 € en beques per a estudiants

Les ajudes estan destinades a l’adquisició de material didàctic i llibres de text

Torrent destina 80.500 € en beques per a estudiants
05/09/2017 -

L’ajuntament de Torrent, a través de la delegació d’educació, ha convocat les beques per al curs 2017-2018. Un total de 80.500 euros repartits entre: educació infantil de segon cicle (22.000 €), educació primària (28.000 €), educació secundària obligatòria (24.000 €), educació d’adults (3.000 €) i música i dansa (3.500 €).

Les ajudes estan destinades a l’adquisició preferent de material didàctic i llibres de text per a l’alumnat de centres sostinguts amb fons públics. La finalització del termini per a presentar la documentació serà el 20 d’octubre, però per a donar un millor servei als sol·licitants i facilitar l’organització de les peticions, s’ha elaborat, per part de la delegació d’Educació, un calendari de presentació d’instàncies segons el centre on l’alumnat curse els seus estudis, calendari que està disponible en la web de l’Ajuntament.

La regidora d’Educació, Patricia Sáez, ha assenyalat que “des de l’ajuntament treballem per a oferir diferents beques i ajudes perquè tots i totes els i les estudiants disposen de les mateixes oportunitats i drets per a accedir al sistema educatiu torrentí.”

Les beques es poden sol·licitar, preferentment, a través de la via telemàtica en l’enllaç: https://www.torrent.es/portalciudadano/tramites/tramite.do?formaction=btshow&lang=ca&t=723#no-back-*button.

O de manera presencial en la delegació d’Educació, carrer Ramón y Cajal, 7 planta baixa, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, fins al 20 d’octubre, seguint preferentment les dates establides en el calendari de presentació de sol·licituds.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 17 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris