25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent programa nous cursos de formació per a millorar l'ocupació

El termini d’inscripció ja està obert de forma telemàtica i presencial

L'Ajuntament de Torrent programa nous cursos de formació per a millorar l'ocupació
09/01/2018 -

El consistori, a través de l’empresa municipal IDEA’T, ha obert el termini d’inscripció dels nous cursos formatius presencials per a millorar les habilitats i competències professionals de veïns de la ciutat.

El dia 22 de gener comença la programació amb el taller pràctic “La teua comunicació positiva en una entrevista de treball”, on els usuaris aprendran a través de tècniques i entrenament, a treballar l’assertivitat, l’empatia, escolta activa, el feedback crític… Podem adquirir l’hàbit de convertir en positius aquells missatges que puguen presentar càrregues negatives.

En el mes de febrer es donarà inici al taller “Formació en habilitats digitals – Taller de cerca d’ocupació on-line” que s’impartirà la setmana del 12 al 16 de febrer. Es tracta d’un acostament inicial a la cerca de treball a través de les plataformes digitals que permet als participants donar el primer pas per a no quedar-se fora de l’era digital, facilitant-li els coneixements i eines per a enfrontar-se a l’ús d’un ordinador, l’enviament d’un correu electrònic, la cerca d’informació en Internet o la navegació per una pàgina web, en un taller pràctic de 15 hores. Finalment, es realitzarà l’activitat formativa “Elaboració del CV i la carta de presentació”, una eina clau a l’hora de buscar treball.

Cursos Centre d’Informació Juvenil

Amb l’entrada del nou any, la delegació de Joventut a través del Centre d’Informació Juvenil, tornarà a impartir nous cursos enfocats a l’aprenentatge d’idiomes i llenguatge de signes. El CIJ de Torrent en col·laboració amb FESFORD CV (Federació de persones sordes de la Comunitat Valenciana), ofereix un curs homologat de comunicació en llengua de signes, amb el qual els participants rebran a la seua finalització un títol expedit del Nivell A1 del Marc Comú Europeu de referència per a les llengües.

El 7 de febrer s’iniciaran els cursos de Speak dels nivells d’anglés A2 i B1; una oportunitat de practicar un dia a la setmana l’anglés oral per a reforçar-lo i millorar-lo de cara a exàmens escolars o de certificació. Per als amants de la cultura oriental, el CIJ proposa altres cursos d’idiomes: japonés i xinés per a principiants. Els joves de la ciutat aprendran les nocions bàsiques d’aquests dos idiomes, cada vegada més presents en el mercat laboral. El curs de xinés A1, et prepararà per a la prova de certificació oficial, el HSK 1.

Finalment, també s’ofereix una activitat gratuïta per a la preparació de la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà, un servei d’orientació per a ajudar als aspirants a superar aquesta prova.

La delegació de Joventut ha dissenyat aquesta programació formativa per a impulsar l’aprenentatge d’idiomes i millorar les habilitats comunicatives dels joves; una eina que millora la seua preparació per a la inserció en el mercat laboral i, per tant, l’empleabilitat dels joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 4 =